Om oss

När ni anlitar oss får ni yrkesstolta hantverkare och erfarna arbetsledare med bred kompetens inom bygg och renovering. Vi är ett kvalitetsmedvetet byggföretag som åtar oss både små och stora uppdrag, akuta renoveringar och stora projekt. Detta till god kvalité och till bra pris. Dessutom arbetar vi bara med högkvalitativa material för längsta möjliga hållbarhet. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, företag, föreningar och kommuner. Självklart erbjuder vi totalentreprenad.

Kunden i fokus

Hos oss är alltid kunden i fokus. Tillsammans diskuterar vi ert projekt och finner bästa tänkbara lösning för att infria alla era förväntningar. Genom hela processen finns det alltid en ansvarig arbetsledare som löpande stämmer av med er och som ser till att den tidsplan som vi har satt upp tillsammans flyter på. För oss är det viktigt att ni känner er trygga hela vägen. På så vis bygger vi upp goda relationer till våra kunder.

Många nöjda kunder

Som byggföretag med totalentreprenad har våra hantverkare givetvis de rätta certifieringarna. Detta gör att ni slipper anlita flera olika hantverkare för de olika moment som ingår i exempelvis en köks- eller badrumsrenovering. På så vis blir ert drömprojekt färdigt snabbare och ni slipper vänta på olika hantverkare. Självklart har vi som byggföretag även F-skattebevis och försäkring.

Vi är stolta över de olika byggprojekt vi har utfört och genom åren har vi fått många nöjda kunder vars referenser vi gärna delar med oss av. Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer om hur vi arbetar. Välkomna att höra av er!