Våra tjänster

Vi kan erbjuda både renovering och nybyggnation och detta med en erfaren arbetsledare som ser till att projektet flyter från början till slut. Funderar ni på att renovera köket eller badrummet? Kanske renovera hela lägenheten och byta fönster? Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Självklart kan vi även hjälpa er med nybygget, ombyggnaden eller tillbyggnaden. Vi åtar oss uppdrag för privatpersoner, hyresvärdar, föreningar, företag och organisationer. Vi kan dessutom erbjuda totalentreprenad.

Nybyggnation eller renovering både inne och ute

Inom vårt byggföretag finns all den kompetens som krävs för att kunna erbjuda totalentreprenad. Därför kan vi ta hand om alla moment i en badrumsrenovering som exempelvis tätskikt, plattsättning, golvvärme, vvs och el. Självklart fixar vi även köksrenoveringen, renoverar fönster och dörrar. Våra skickliga hantverkare kan även hjälpa till med verandan, staketet, takläggningen, altanen och fasaden. Vi utför renoveringar både inne och ute men bygger även nya hus, bygger om eller bygger till.

Totalentreprenad med erfaren arbetsledare

Vid nybyggnation sköter vi allt från det viktiga markarbetet, gjuter grunden, bygger, installerar vvs och el etc. Genom vår breda erfarenhet av arbetsledning flyter arbetet från början till slut samtidigt som vi för en nära dialog med er. För oss är det viktigt att ni som kund ska känna er trygga hela vägen. Hör av er till oss om ni har ett projekt som ni vill ha hjälp med att realisera. Vi kommer ut gärna på ett kostnadsfritt hembesök och lämnar sedan en offert som ni får ta ställning till i lugn och ro. Välkomna att höra av er!